Sinds ruim 3 maanden werk ik bij ALD op de afdeling Captives. Ik heb gekozen om bij ALD te solliciteren omdat ik op zoek was naar een commerciële functie bij een dynamisch bedrijf. En dynamisch is het zeker! Omdat er veel verandert in de autobranche én de leasebranche, zowel techniek als het gebruik van mobiliteit, is het van belang dat de dienstverlening hierop is afgestemd. Bij ALD is er veel aandacht voor constante innovatie en een klantgerichte dienstverlening, iets wat ik zelf zeer interessant vind. Sinds ik bij ALD werk heb ik al een aantal feestelijke momenten mee mogen maken, successen worden gevierd met het hele bedrijf, wat weer een extra gevoel van saamhorigheid geeft.

Wat mij opviel toen ik voor mijn sollicitatie bij ALD kwam was de vriendelijkheid van alle (toekomstige) collega’s. Zowel mijn gesprek als de ontvangst bij de receptie gaven direct een goed gevoel! Na een aantal maanden kan ik zeggen dat dit ook geldt voor de rest van de organisatie, aangezien ik dagelijks te maken heb met diverse collega’s van andere afdelingen. Ook binnen mijn eigen team is er een goede sfeer, naast hard werken is er ook ruimte voor gezelligheid.

Voordat ik bij ALD ging werken heb ik de eerste jaren na mijn opleiding in de uitzendbranche gewerkt. Omdat ik mij graag blijf ontwikkelen en nieuwe dingen wil leren, ging ik op zoek naar een commerciële functie binnen een andere branche… De autolease branche! Voor mij dus volledig nieuw, inmiddels is mij duidelijk geworden dat gezien de complexiteit van autoleasing, ik voorlopig genoeg ruimte voor ontwikkeling heb.

Niet alleen binnen het vakgebied zelf maar ook binnen ALD als organisatie is er veel ruimte voor ontwikkeling. Ik begon in mijn eerste werkweek direct met de eerste cursus! Verder verwacht ik in de toekomst zeker de ruimte te hebben mij verder te ontwikkelen, zowel in mijn huidige functie als binnen het bedrijf!

ALD Automotive