MOBILITY PROVIDER

Het Mobility Experience Centre heeft een cruciale rol in het waarmaken van de visie, missie en ambitie van ALD Automotive. Als mobiliteitsprovider onderscheiden we ons in de markt door in het Mobility Experience Centre tijdens workshops specifiek en op een aansprekende manier aandacht te geven aan onderwerpen als vernieuwing, innovatie en vrijheid in mobiliteit.

MOBILITEIT DIE INSPIREERT

Het ALD Mobility Experience Centre is een state-of-the-art ruimte, waar visie en inzicht op het gebied van mobiliteit als vanzelf ontstaan. Een door ALD Automotive ontwikkeld uniek concept waar je via 19 interactieve beeldschermen de allernieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van mobiliteit beleeft.

Het centrum informeert en inspireert. Met nieuwe ideeën voor duurzaamheid, aantrekkelijk werkgeverschap en kostenbesparing. Met de mobility game kunnen onze klanten op een interactieve wijze hun mobiliteitsbeleid inrichten. De game ontwerpt de ideale mobiliteitsoplossing, precies op maat.

MOBILITEIT: ALLES ONDER ÉÉN DAK

Of het nu gaat om het optimaliseren van het huidige mobiliteitsbeleid, het vergroenen van het wagenpark of een mobiliteitsadvies op maat. De ALD Mobility Consultants zijn graag de gesprekspartner voor alle mobiliteitsvraagstukken die binnen een organisatie spelen. Ook is er de gelegenheid kennis te maken met andere vormen van mobiliteit naast de leaseauto, zoals de high speed e-bike en de e-scooter.

UNIEKE FEATURE

ALD Automotive bevestigt met het Mobility Experience Centre toonaangevend te zijn op het gebied van nieuwe mobiliteit. Geen andere leasemaatschappij in Nederland heeft een soortgelijke tool om  klanten mee te nemen in haar visie. Het centrum, bedacht en ontwikkeld in Nederland, wordt in 2017 ook internationaal ontwikkeld en uitgerold in andere landen.