ALD Automotive mag zich wederom rekenen tot de Best Workplaces van Nederland. De lijst is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplace van Nederland.

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de positieve antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. Alleen organisaties die op beide onderdelen de minimum score behalen mogen een jaar lang de Best Workplace titel voeren.

Waar ALD Automotive in 2016 zich 15e op de lijst in de categorie ‘Medium Sized Best Workplaces’ mocht noemen, stijgen we dit jaar naar een 12e plaats in de categorie ‘Large & Multinational Best Workplaces’.

Danielle Kruger, HR manager bij ALD Automotive: “Vorig jaar bereikten we de lijst als eerste leasemaatschappij in Nederland. Dat was voor ons al een mooie erkenning. Dat we ook in 2017 onszelf een Best Workplace mogen noemen, vinden we natuurlijk een compliment. Deelname aan het onderzoek houdt ons scherp in onze doelstellingen om talenten voor ALD Automotive te behouden en als aantrekkelijk werkgever gezien te worden door nieuwe (potentiële) medewerkers. En dat wordt alleen maar belangrijker de komende jaren.”

We zijn ontzettend trots op en vooral blij met onze medewerkers!