ALD Automotive staat als eerste leasemaatschappij op de lijst van Best Workplaces van Nederland. Deze lijst is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. Op 22 maart is de lijst van 2016 bekend gemaakt.

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de antwoorden op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. Danielle Kruger, HR manager bij ALD Automotive: “In Nederland werken we met zo’n 160 medewerkers hard en met veel plezier aan innovatieve mobiliteitsoplossingen. Om de rol van innovator blijvend waar te maken willen we talenten voor ALD Automotive behouden, maar ook als aantrekkelijk werkgever worden gezien door nieuwe aanwas. De onderscheiding tot Best Workplace helpt ons met beide doelstellingen.”

Caroline Mullers, senior consultant Great Place to Work Nederland: “De organisaties die op de lijst van Best Workplaces staan, hebben werkomgevingen ontwikkeld waar vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Tevens vervul je een voorbeeldfunctie ten aanzien andere organisaties. Niet iedere organisatie behaalt de lijst in verband met strikte criteria. Het is een resultaat om trots op te zijn!” En dat zijn wij zeker!