Sinds april van dit jaar studeer ik af bij ALD Automotive, op de afdeling Business Intelligence. Je wordt hier openhartig ontvangen vanaf het moment dat je binnenkomt, de combinatie van professionaliteit en goede werksfeer is echt uniek!
Als stagiair krijg je direct veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waardoor je snel leert. De organisatie levert hiermee een frisse blik op zaken en collega’s denken dan ook graag mee.

Mijn opdracht

Afstuderen doe ik voor de studie Business, IT & Management. De afgelopen vier jaar heb ik onder andere geleerd over de best practices en standaarden voor Business Intelligence en hier sloot de afstudeervacature van ALD Automotive perfect op aan. Toen ik belde naar mijn huidige bedrijfsbegeleider raakte we direct in een enthousiast gesprek, enkele dagen later hebben we een goede afstudeeropdracht opgesteld.
Voor mijn afstudeeropdracht onderzoek ik de afdeling Business Intelligence, waarna ik advies geef voor het efficiënter maken van de processen en over het inrichten van IT-governance. Dat je als student deze kans krijgt, dat zegt echt iets over het bedrijf!

Werksfeer

Een andere kracht van ALD Automotive is de open en transparante bedrijfscultuur, dat zich reflecteert in het kantoor met een open workspace, dit houdt in dat iedereen werkt op dezelfde werkvloer, zonder vaste werkplekken. Het zorgt voor korte communicatielijnen en er hangt een goede sfeer, iedereen kent elkaar bij naam en heeft de mogelijkheid samen te werken. Het is fijn om iedere dag weer te mogen werken in dit mooie gebouw!

Hier probeert iedereen een bijdrage te leveren aan de vooruitgang van het constant innoverende bedrijf. Bij het boeken van een groot succes, wordt dit met de hele organisatie gevierd. Ik zie dit als een geweldige periode bij een bedrijf waar de ambitie vanaf spat!

ALD Automotive