Jouw Carriere

Wanneer je voor ALD Automotive als werkgever kiest, kies je voor een onderscheidende organisatie op het gebied van service en innovatie. Een organisatie met korte communicatielijnen, waar mensen vanuit hun gedrevenheid en kwaliteiten werken. Als medewerker word je actief betrokken bij de strategie van de organisatie en uitgedaagd om mee te denken over verbeteringen binnen de organisatie. Onze kernwaarden zijn: persoonlijk, gedreven, vriendelijk, oplossend en samenwerkend. Lees hieronder meer over de ontwikkelingsmogelijkheden bij ALD Automotive.

Vakantiewerk

Liever geld verdienen en werkervaring opdoen in de vakantie dan wekenlang nietsdoen?

Wij zoeken jou!

Wij kunnen enthousiaste en hulpvaardige mensen gebruiken die tijdelijk bij ons willen werken op basis van een flexcontract. In de lange zomervakanties maar ook daarbuiten.

Interesse?

Stuur jouw CV en motivatiebrief. Geef daarin duidelijk aan wat jouw kwaliteiten zijn. Spreekt jouw verhaal ons aan, dan bekijken we samen met jou welke afdeling en welke werkzaamheden bij jou passen.

Summer job ALD Automotive

Stage lopen

Een stage: voor jou de perfecte manier om praktijkervaring op te doen binnen een internationale, professionele en persoonlijke organisatie. Voor ons een mooie manier om frisse, nieuwe inzichten te krijgen. En misschien laten we je wel nooit meer gaan.

Stages op alle niveaus

Je kunt bij ons terecht voor meewerkstages en afstudeerstages op alle niveaus: MBO, HBO en WO. Ons uitgangspunt daarbij is dat wij bijdragen aan jouw ontwikkeling en dat jij een waardevolle bijdrage levert aan onze organisatie. Je wordt intensief begeleid door je eigen stagebegeleider en krijgt de ruimte voor nieuwe initiatieven.

Interesse?

Kijk in ons vacatureoverzicht welke stages we hebben en solliciteer direct online. Niets gevonden? Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je vertelt wat voor stage je zoekt en in welke periode.

Net afgestudeerd?

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor jou als je net afgestudeerd bent. Wie weet begint jouw carrière wel bij ALD Automotive!

Jouw profiel

Je bent net afgestudeerd en je hebt een frisse blik op zaken. Je wilt graag bij een professionele, open en toonaangevende organisatie werken. Innovatieve mobiliteitsoplossingen en servicegerichtheid spreken jou aan.

Interesse?

Neem dan nu contact met ons op om eens te komen praten over de mogelijkheden.

Recently graduated ALD Automotive

Geen passende vacature gevonden?

Maak een job alert aan.

Schrijf je in