Wim Spaan

Information Systems Architect

Gedurende mijn loopbaan heb ik voornamelijk gewerkt in de automatisering voor autolease maatschappijen en heb hierbij diverse functies vervuld waaronder applicatiebeheerder, programmeur, systeemontwerper en teamleader van een ontwikkelteam. De laatste jaren voordat ik bij ALD Automotive in dienst kwam was ik werkzaam als zelfstandig consultant.

Een aantal van de projecten waaraan ik heb gewerkt zijn, ontwerp, bouw en implementatie van een autolease applicatie voor Centraal Wagenparkbeheer. Deze applicatie is later ook geïmplementeerd bij Mercedes- Benz leasing, Avis Autolease en Circle Lease.

Later diverse projecten gedaan als zelfstandige waaronder conversies naar het autolease systeem Leasebase, ontwerpen en implementeren van diverse interfaces voor o.a. Mercedes- Benz Leasing, Volkswagen Pon Financial services, Unilease en RCI Financial Services.

Deze laatste leasemaatschappij is overgenomen door ALD Automotive en ik heb, totdat de gegevens overgezet waren naar het systeem van ALD Automotive, twee dagen per week het beheer gedaan voor de applicatie van RCI Financial Services.

ALD Automotive heeft mij toen gevraagd om een dienstverband bij ALD te overwegen met als gevolg dat ik sinds 1 januari 2011 ben ik met veel plezier werkzaam bij ALD Automotive, eerst in de functie van Reporting Officer en sinds 1 september 2014 als Information Systems Architect.

Geen passende vacature gevonden?

Maak een job alert aan.

Schrijf je in