Saskia Vermeulen

Medewerker Driver Care

Voordat ik bij ALD Automotive kwam werken, heb ik 10 jaar bij een autodealer gewerkt als Verkoopadministratie. Na 10 jaar met veel plezier daar gewerkt te hebben, wilde ik graag iets anders gaan doen.

De autowereld vind ik een interessante markt, vandaar dat in deze wereld ben gebleven. Bij ALD Automotive stond op het moment dat ik wat anders zocht, een functie die precies bij mij paste, Contract Management.

Eind 2015 kwam ALD Automotive met het idee, om een afdeling Driver Care te ontwikkelen. Deze afdeling is bedoeld om antwoord te geven of oplossingen te bieden, voor alle vragen, opmerkingen en uitdagingen van de berijders. De vragen verschillen van het opvragen van een verzekeringsbewijs tot het helpen bij een stranding in zowel het binnen als het buitenland.

ALD Automotive is van mening, dat de kennis en de kracht bij de medewerkers zitten. Vandaar dat de afdeling via een Taskforce ontwikkeld is. We mochten als medewerkers zelf onze ideeën uiten om de afdeling tot stand te laten komen.

Onze afdeling is een zelfstandige afdeling, die goed kan samenwerken. Door een juiste structuur op de afdeling weten we de berijder goed op weg te helpen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Iedereen kan werken vanuit zijn eigen kracht. Werken op de afdeling Driver Care, is als een spin in het web. Het leuke van onze afdeling, is dat we nauw samenwerken met alle afdelingen binnen onze organisatie, zo heb je contact met iedereen.

Op dit moment heb ik nog genoeg uitdaging in mijn functie, als ik over een aantal jaar iets anders zou willen, weet ik zeker dat bij ALD Automotive genoeg ruimte is voor mijn ambities.

Geen passende vacature gevonden?

Maak een job alert aan.

Schrijf je in