Redouan El Abdellaoui

Delivery Delivery Officer Senior

Voordat ik bij ALD Automotive kwam werken, zat ik op school en volgde ik de opleiding Commercieel medewerker Bank en Verzekeringen. De opleiding heb ik afgerond en daarna heb ik kort gewerkt bij een kredietverzekeraar Atradius. Daar kwam ik tot de ontdekking dat ik niet meer bij een verzekeraar wilde werken.

Ik ben bij ALD Automotive terechtgekomen door mijn oom die hier al lange tijd werkzaam is. Door de positieve verhalen en mijn sterke affiniteit met auto’s besloot ik hier te solliciteren nadat ik werd getipt over een vacature. Na een zeer prettige sollicitatie gesprek en een warm welkom kon ik niet wachten om te beginnen (2 maart 2009). Eenmaal begonnen merkte ik gelijk dat er binnen de organisatie een goede sfeer heerst.

De bedrijfscultuur binnen ALD is zeer fijn. Iedereen is zeer betrokken en er heerst een vriendelijke en positieve sfeer. De betrokkenheid van het personeel merkte ik meteen. Dat kwam mede door dat iedereen zijn stinkende best doet om van ALD de meest servicegerichte lease maatschappij te maken. Het is erg fijn om bij een bedrijf te werken waar iedereen betrokken is, want dat geeft me een goed gevoel ‘TEAMSPIRIT’.

Bij ALD Automotive werken ervaar ik als zeer fijn. Dat komt omdat je binnen ALD heel veel kansen krijgt om door te groeien. Dat komt omdat ALD hier veel waarde aan hecht, en dat kan je merken aan de workshops die worden gegeven, de trainingen en de vrijheid die je daarin krijgt.

Ik vind het superleuk dat ik elke dag weer auto’s mag inkopen. Dit in combinatie met mijn interesse in auto’s maakt mijn baan zeer interessant voor mij. Daarnaast zorgt het contact met de dealers en de importeurs ervoor dat ik continu op de hoogte ben van de meeste recente informatie inzake nieuwe auto’s . De uitdaging zit hem in het zo goedkoop mogelijk inkopen van auto’s. Ik haal voldoening uit het onderhandelen met dealers en dat vind ik superleuk.

Geen passende vacature gevonden?

Maak een job alert aan.

Schrijf je in