Mirjam Boskeljon

HR Consultant

In 2007 startte ik bij ALD Automotive als HR/Management Assistant. Een jaar later groeide ik door tot HR Consultant. Het leukste aan deze functie? De afwisseling en het persoonlijk contact met (toekomstige) collega’s!

Op de afdeling HR werk ik samen met twee leuke collega’s. Mijn collega Danielle is HR Manager en Warda en ik zijn HR Consultants. Hierbij ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze collega’s in de sectoren Commercie, IT en Marketing & Strategy. Warda is het eerste aanspreekpunt voor de sectoren Finance en Operations.

HR Consultant is een heel afwisselende functie. Elke dag is anders. Ik heb veel contact met collega’s uit alle lagen van de organisatie. Tegelijk adviseer ik de managers over actuele vraagstukken. Als er iets speelt, zoeken we samen naar een passende oplossing.

Nieuwe collega’s verwelkomen
Het geeft mij altijd veel energie als we een vacature hebben ingevuld en we een nieuwe collega mogen verwelkomen. Ook vind ik het mooi als collega’s promotie krijgen en een nieuwe uitdaging aangaan binnen ALD. En het geeft voldoening als het lukt om een oplossing te vinden voor een complex vraagstuk.

Ambition teams
Bij ALD Automotive krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Doe bijvoorbeeld mee met onze ‘ambition teams’! In een projectteam ga je dan aan de slag met activiteiten die buiten je dagelijkse werkzaamheden vallen. Het doel is om onze service te vernieuwen én te optimaliseren.

Voorbeeld: serviceverlening zélf ervaren
Een voorbeeld van zo’n ambition team is ‘ALD Service Beleving’. De opdracht: onze serviceverlening naar leaserijders toe zélf gaan beleven. Het doel: binnen 6 maanden verbetervoorstellen presenteren aan de afdelingsmanagers, die vervolgens ook daadwerkelijk geïmplementeerd kunnen worden.

Afstemmen met ALD International
Als ALD Automotive zijn wij onderdeel van een bank. Ikzelf merk daar in mijn dagelijks werk weinig van, behalve dat we als HR-afdeling veel contact hebben met ALD International. Het gaat dan bijvoorbeeld om trainingen, mobiliteit, het aandelenplan en beoordelingsproces (dat voor alle entiteiten vrijwel hetzelfde is).

Goede sfeer
ALD Automotive is een mooi en leuk bedrijf om voor te werken. Je kan bouwen op je enthousiaste en betrokken collega’s en iedereen kent elkaar bij naam. Er heerst een goede sfeer. Hier wordt vooral gekeken naar mogelijkheden. Fouten maken? Ja, natuurlijk gebeurt dat wel eens. En daar leren we van. Extra prettig is dat je veel zelfstandigheid krijgt.

Verder professionaliseren
Als leasemaatschappij willen we ons bij ALD steeds meer onderscheiden als mobiliteitsprovider. Als collega krijg je de kans om mee te denken over hoe processen beter of anders kunnen. Mijn ambitie is dan ook om samen met mijn collega’s de afdeling HR verder te professionaliseren én de organisatie op weg te helpen in de verdere ontwikkeling. Gaaf dat ik daaraan een bijdrage mag leveren.

 

Geen passende vacature gevonden?

Maak een job alert aan.

Schrijf je in