Mikkie van Gelder

Teamleader Contract Management & End of Contract

In 2008 ben ik gestart bij ALD als senior op de afdeling Contract Management. In 2017 ontstond er een nieuwe afdeling, End of Contract. Ons team en samen met Driver Care hebben de afgelopen jaren verschil kunnen maken voor de berijder aan het einde zijn Driver Journey. Daarnaast kreeg ik de ruimte om collega’s te ondersteunen en te begeleiden bij hun ontwikkeling. In 2020 bood een volgende stap zich aan, ik ben teamleader geworden van Contract Management en End of Contract, twee fijne Operations teams binnen ALD Automotive die nauw samenwerken en elkaar ondersteunen.

Destijds was met twee kleine kinderen de keus om dichter bij huis te werken een belangrijke factor om voor ALD te kiezen. Bij ALD is de sfeer zo dat ik me snel op mijn plek voelde, dat is nog altijd zo en de reden dat ik nog steeds bij met veel plezier ALD werk. In ons kantoor heerst een prettige open sfeer. We vormen met elkaar een groot team waar hard gewerkt wordt en zeker ook tijd is voor een persoonlijk gesprek. Collega’s staan voor je klaar of je nu op kantoor aan het werk bent of thuis. Je kunt bij iedereen terecht, even overleggen, kennis halen en delen, samen aan een project werken, korte lijnen om de klanten goed en veilig op de weg te houden. We hebben een aantal leidende principes die we samen hebben afgesproken hierdoor is en blijft ALD voor iedereen een fijne plek om te werken.

In mijn teams werken collega’s graag samen en stimuleren we elkaar om het beste uit ons zelf te halen. De collega’s van Contract Management en End of Contract ondersteunen elkaar door samen te werken en regelmatig met elkaar mee te denken en deels elkaars werk te kunnen overnemen.
Onze teams hebben met alle afdelingen binnen ALD een verbinding. Samen zorgen wij voor de contract wijzigingen voor de lopende contracten en alle contracten die afgewikkeld worden. Dit alles samen geeft veel afwisseling en uitdaging.

Bij ALD word je gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen. Om door te groeien en invulling te geven aan je eigen functie. Een extra rol op je te nemen, deel te nemen aan projecten of natuurlijk door te groeien naar een andere functie.
Er wordt van je verwacht dat je meedenkt en je mening deelt. Er wordt naar elkaar geluisterd en met elkaar wordt er gekeken naar de beste oplossingen. Dat vind ik heel prettig.

Ik heb hele fijne collega’s. Ik vind het prettig om echt samen met elkaar verder te komen. Daar ligt bij Contract Management en End of Contract het accent. Iedereen in zijn kracht laten werken. Naast dat je jezelf ontwikkelt, ontwikkel je elkaar en word je als groep sterker.

Geen passende vacature gevonden?

Maak een job alert aan.

Schrijf je in