Mikkie van Gelder

End of Contract Officer Senior

Na als leerkracht in het basisonderwijs te hebben gewerkt heb ik in 2001 de overstap gemaakt naar autoleasing. Inmiddels werk ik 14 jaar in de leasewereld waarvan ruim 7 jaar bij ALD.

Met twee kleine kinderen was de keus om dichter bij huis te werken destijds een belangrijke factor om voor ALD te kiezen. Bij ALD is de sfeer zo dat ik me snel op mijn plek voelde en dat ervaar ik nog steeds zo. Hier kan ik tijd voor mijn werk en voor mijn gezin goed combineren.

Op de afdeling Contract en Delivery stimuleren we elkaar om het beste uit ons zelf te halen. Onze afdeling heeft met alle afdelingen binnen ALD contact. Dit geeft veel afwisseling en uitdagingen die we met elkaar oppakken.

Bij ALD wordt je gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen. Om door te groeien en invulling te geven aan je eigen functie. Een extra rol op je te nemen binnen jouw sector en binnen projecten of natuurlijk door te groeien naar een andere functie. Er wordt van je verwacht dat je meedenkt en je mening deelt. Met elkaar wordt er gekeken naar de beste oplossingen. Dat vind ik heel prettig.

Ik heb hele fijne collega’s op mijn afdeling. Ik vind het fijn om samen met elkaar verder te komen. Daar ligt op dit moment het accent bij ons. Iedereen in zijn kracht laten werken.

Naast dat je jezelf ontwikkelt, ontwikkel je elkaar en word je als groep sterker.

Geen passende vacature gevonden?

Maak een job alert aan.

Schrijf je in