Edwin Hoek

Partner Manager Senior

Hoe leuk is het om van je hobby je werk te maken? Vanaf jongs af aan ben ik altijd al bezig met Auto’s. Dit is ook duidelijk terug te zien in mijn studiepad en loopbaan. Voordat ik bij ALD Automotive in dienst trad ben ik werkzaam geweest als Automonteur en Autoverkoper. Eind 2011 ben ik bij ALD Automotive gaan werken als commerciële medewerker binnendienst. Na anderhalf jaar heb ik de kans gekregen om door te groeien naar een functie in de commerciële buitendienst. Vanaf september 2013 ben ik werkzaam als Dealer Account Manager Renault & Nissan.

Ik had mijn CV op één van Nederlands bekendste vacaturesites geplaatst. Hieruit volgde een telefoongesprek met ALD Automotive. Ik had er nooit over nagedacht om bij een leasemaatschappij te gaan werken, maar de sfeer en het gevoel tijdens mijn sollicitatiegesprek waren zo goed dat ik graag bij ALD Automotive aan de slag wilde gaan. De open cultuur en toegankelijkheid zorgen ervoor dat Ik nog steeds iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga.

ALD Automotive is een leasemaatschappij met open deuren mentaliteit. Het maakt niet uit wie of wat je nodig hebt, er staan altijd collega’s klaar om je verder te helpen. Samenwerking is zeker een vaste waarde in de cultuur van ALD Automotive. Van de ±140 collega’s ken ik iedereen bij naam.

Ik vind het erg belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. ALD Automotive biedt mij de mogelijkheid om dit via meerdere platformen te doen. Zo heb ik meerdere malen een cursus gevolgd, heb ik deelgenomen in een van de vele Ambition Teams, en zijn er mogelijkheden om opleidingen te volgen. Naast persoonlijke ontwikkeling is voor mij betrokkenheid erg belangrijk. Dit heeft ALD Automotive zeker goed voor elkaar!

Het geeft mij veel voldoening als ik de mensen in mijn netwerk iets kan leren of een stap verder kan helpen. Mijn droom is om ooit een eigen autobedrijf met exclusieve automerken te starten, waarbij de medewerkers net zo toegankelijk en vriendelijk zijn als binnen de ALD Automotive organisatie. Voorlopig kan ik nog voldoende leren en groeien binnen dit mooie bedrijf en zie ik zeker kansen om nog verder door te groeien.

Geen passende vacature gevonden?

Maak een job alert aan.

Schrijf je in