Diandra Kamp

Finance Project Coordinator

In 2010 begon ik als Credit Analyst op de afdeling Acceptatie. De eerste 2 jaar werkte ik parttime naast mijn studie Economie & Bedrijfskunde. ALD Automotive is in deze periode zeer flexibel geweest en bood mij alle ruimte om enerzijds mijn studie af te ronden en anderzijds mij te ontwikkelen binnen mijn functie. Ik kon dan ook niet wachten om na het afronden van mijn studie fulltime aan de slag te gaan!

In 2014 heb ik de stap gemaakt naar Controlling, waar ik tot begin 2017 als Financial Analyst werkzaam was. Naast de standaard werkzaamheden die bij deze functie horen, kreeg ik voldoende ruimte om te werken aan projecten en verbeteringen door te voeren. Ik haalde dusdanig veel voldoening uit deze werkzaamheden dat ik besloot- én de kans kreeg -een ander carrière pad in te slaan! Sinds begin 2017 zit ik helemaal op mijn plek als Finance Project Coördinator.In deze functie mag ik projecten coördineren van procesverbetering tot automatisering, met name binnen de Finance sector. Ik krijg  de kans krijg om, samen met mijn collega’s, echt het verschil te maken! Andere collega’s enthousiasmeren en motiveren binnen een project is dan ook echt aan mij besteed!

De werksfeer is voor mij belangrijk en deze is ontzettend fijn binnen ALD Automotive. Er is een sterk teamgevoel en er heerst een warme sfeer.
Voor mij is er niets mooier dan met een team ergens hard aan te werken, tegenslagen te hebben, maar uiteindelijk een mooi resultaat neer te zetten en dit succes dan ook te vieren met elkaar!

 

Geen passende vacature gevonden?

Maak een job alert aan.

Schrijf je in