Danielle Kruger

HR Director

Een fijne sfeer binnen én buiten de kantoormuren, waar successen gevierd worden. In een dynamische branche. Daarom werk ik bij ALD Automotive!

Ik had al enkele jaren ervaring in HR toen ik begon bij ALD Automotive. Ik werkte eerder bij een telecomprovider, een leasebedrijf en een energiemaatschappij. Die ervaring wilde ik graag inzetten bij ALD Automotive.

Dynamische branche
Als ik vertel dat ik in de automotivebranche werk, weten mensen vaak niet dat dit een heel dynamische sector is. ALD is hard op weg naar een duurzamere toekomst. Waarin we auto’s én andere mobiliteitsoplossingen bieden. Aan HR de taak om medewerkers ook in beweging te houden, onder meer door het bedenken van een aantal ontwikkelprogramma’s en een cultuurveranderingsprogramma.

Internationaal
ALD Automotive Nederland is een van de internationale vestigingen van een sterk moederbedrijf, een bank. Daardoor heb ik HR-collega’s over de hele wereld. Tijdens internationale meetings wisselen we ‘best practices’ uit.

Successen vieren
Ik werk samen met twee HR Consultants in een team. Op onze afdeling wordt hard gewerkt en even hard gelachen. Dat geldt overigens voor alle afdelingen. De prettige sfeer maakt werken bij ALD Automotive zo fijn: iedereen is behulpzaam, er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. En: we vieren onze successen. Zoals de aanwinst van een leuke nieuwe collega, nieuwe stappen in ons HR-project over vitaliteit of goede bedrijfsresultaten.

ALD sportteam
Die prettige sfeer houden we ook buiten kantooruren vast. Eens per maand hebben we een vrijdagmiddagborrel, twee keer per jaar een personeelsbijeenkomst en om het jaar een groots personeelsfeest. En er is meer: iedere week kan ik sporten (zoals bootcamp of tennis) met collega’s. Dit organiseert het ALD sportteam. Het is mijn ambitie om een Great Place to Work te blijven. Zodat mensen met plezier naar hun werk gaan en zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen.

Geen passende vacature gevonden?

Maak een job alert aan.

Schrijf je in