Bart Kraan

Information Systems Architect

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de IT op het gebied van software development, Oracle DataBase Administration, IT architectuur, security en project management. Deze heb ik opgedaan bij verschillende organisaties, waaronder telecommunicatiebedrijven (Hollandse Signaalapparaten, KPN), ingenieursbureau Technolution, uitvoeringsinstellingen sociale zekerheid (DETAM en Cadans), het Ministerie van Justitie, pensioenfonds Mn Services en de ING Bank. Ik ben consulting partner bij Dijkoraad ICT Consultancy geweest.

De platte organisatiecultuur, de collegiale sfeer en het innovatieve karakter van het bedrijf maken ALD een aantrekkelijke werkgever. ALD geeft je een warm welkom met een gedegen inwerkprogramma, om zo kennis te maken met het bedrijf en zijn bijzondere cultuur. Omdat het bedrijf nog overzichtelijk is qua grootte en er veel ruimte voor innovaties is, kan de persoonlijke inbreng hier groot zijn: je kunt er echt toe doen.

Ik werk binnen de afdeling IT in het Development team. Hierin worden de bedrijfsprocessen zoveel als mogelijk geautomatiseerd en waar nodig aangesloten op de web – en reporting applicaties. Samen met een proces manager, een business analyst en key users (senior users) vanuit de business bepalen we de requirements hiervoor. Het is leuk om te zien dat een oplossing direct een toevoegde waarde voor de organisatie heeft, je doet er zo echt toe!

Ik wil niet alleen mr. Miles worden, maar wil ook graag verder bijdragen aan een integratie tussen de business en IT. IT is core business!

Geen passende vacature gevonden?

Maak een job alert aan.

Schrijf je in