Arjan Olyerhoek

Medewerker Driver Care

Mijn werkgever voor ik bij ALD terecht kwam was het autoverhuurbedrijf National Car Rental. Hier heb ik gewerkt als baliemedewerker in Amsterdam, waar je voornamelijk met toeristen te maken had. Om meer kanten van de verhuur te zien, ben ik vervolgens als baliemedewerker naar de locatie in Hoofddorp gegaan waar we voornamelijk zaken deden met bedrijven en lease maatschappijen. Mijn volgende stap was nationaal en internationaal planner en zorgde hierbij voor de juiste auto’s op de juiste filialen in de Benelux en het repatriëren van auto’s met een Nederlands kenteken vanuit het buitenland naar Nederland.

Vanaf 1 februari 2008 werk ik op de afdeling Rental van ALD Automotive, gestart in Hoofddorp en later verhuist naar het filiaal in Meerkerk. Toen ik startte had ALD een hele kleine eigen vloot en huurde voornamelijk auto’s in. Om de auto’s schoon te maken, gingen we zelf met € 0,50 voor de stofzuiger naar de BP aan de kruisweg om de auto te stofzuigen en daarna door de wasstraat. Dit is in de loop der jaren sterk veranderd en is de eigen huurvloot gegroeid naar een vloot van tussen 500 en 600 auto’s en is de inhuur minimaal. Ook is er in Meerkerk een professioneel team die de auto’s voor ons schoonmaakt.

Systeem technisch hebben we als afdeling ook een grote groei doorgemaakt, waardoor alles een stuk sneller en effectiever verloopt. De laatste tijd was ik voornamelijk bezig met het vlootbeheer van Rental, de in en uitstroom van de eigen auto’s en alles wat daar operationeel en administratief bij komt kijken. Ik heb dit veel heel veel plezier gedaan, vooral de afwisseling in de werkzaamheden bij Rental vond ik er fijn. Geen dag is hetzelfde en wat je nu bedenkt is binnen een uur weer helemaal anders.

Per 1 april 2016 stap ik over van de afdeling Rental naar de nieuwe afdeling Driver Care. Deze afdeling gaat de berijders ontzorgen en kijken naar verbeteringen en vernieuwingen in de processen. Ik verhuis doordoor weer van de locatie in Meerkerk terug naar het Hoofdkantoor in Hoofddorp. Dus na 8 jaar Rental weer een nieuwe uitdaging. Ik heb hier erg veel zin in en we gaan als Driver Care Team er alles aan doen om er voor te zorgen dat ALD zijn doelstellingen en ambities waarmaakt.

Geen passende vacature gevonden?

Maak een job alert aan.

Schrijf je in